Ενεργειακά Παράθυρα Στέγης Άνω Άξονα- VELUX Comfort- Φυσικό Ξύλο

Ask for quote
from 450,00€
price exlc. tax
558,00€
price including tax
In stock
SKU
RW_Velux_TopHung_BottomOperated_GPL30
More Information
Κατασκευαστής
VELUX
Κατάλληλο για:
Θερμές- Μονωμένες Στέγες
Φινίρισμα Εσωτερικά
Φινίρισμα από Φυσικό Ξύλο Πεύκου
Τύπος Ανοίγματος
Άνω Άξονας Περιστροφής
Θέση Λαβής Χειρισμού
Λαβή στο κάτω μέρος του πλαισίου
Απαιτούμενη Κλίση Στέγης
15°<φ<55°
Εργοστασιακή Εγγύηση
10 χρόνια εγγύηση
Πιστοποίηση
ISO 9001
Τύπος Υαλοπίνακα
Απλός Υαλοπίνακας

Variations

Ενεργειακά Παράθυρα Στέγης Άνω Άξονα- VELUX Comfort- Λευκά Βαμμένο Ξύλο Ενεργειακά Παράθυρα Στέγης Άνω Άξονα- VELUX Comfort- Φινίρισμα Πολυουρεθάνης

Τα ενεργειακά παράθυρα στέγης VELUX άνω άξονα περιστροφής προβαλλόμενα προς τα έξω εξασφαλίζουν άπλετη θέα και την αίσθηση του ανοιχτού χώρου μεγιστοποιώντας τον εισερχόμενο φυσικό φωτισμό της σοφίτας σας. Ο χειρισμός του παραθύρου γίνεται εύκολα μέσω της ειδικής λαβής στο κάτω μέρος του κουφώματος.

Είναι ιδανικά για στέγες χαμηλής κλίσης.

Το συγκεκριμένο μοντέλο της VELUX μπορεί να ανοίξει σε τρεις θέσεις έως 30 μοίρες χρησιμοποιώντας τη λαβή στο κάτω μέρος του πλαισίου του παραθύρου. Επιπλέον μπορεί να περιστραφεί 180 μοίρες για εύκολο καθαρισμό.

Σας συνιστούμε τα παράθυρα στέγης άνω άξονα περιστροφής σε περιπτώσεις που επιθυμείτε να τα τοποθετήσετε σε υψηλή σχετικά θέση, και παράλληλα θέλετε χειροκίνητο χειρισμό.

Ιδανικό και ως έξοδος κινδύνου.

Write Your Own Review
You're reviewing:Ενεργειακά Παράθυρα Στέγης Άνω Άξονα- VELUX Comfort- Φυσικό Ξύλο
Your Rating
διανομή σε Ελλάδα & Κύπρο
τηλεφωνικές παραγγελίες
υπηρεσία click&collect
Compare Wishlist Ask for quote
Εξοικονόμηση Ενέργειας
Εξοικονόμηση Ενέργειας

Ζήστε την εμπειρία μιας πιο άνετης σοφίτας ενώ παράλληλα εξοικονομείτε χρήματα από τους λογαριασμούς ρεύματος και πετρελαίου χάρη στη τεχνολογία VELUX ThermoTechnologyTM. Τα παράθυρα στέγης VELUX κατασκευάζονται από υψηλής απόδοσης καινοτόμα υλικά παρέχοντας έτσι άριστη θερμομόνωση και στεγάνωση. Η τεχνολογία ThermoTechnologyTM της VELUX περιλαμβάνει εσωτερικό και εξωτερικό πλαίσιο από 100% ανακυκλώσιμο μονωτικό υλικό EPS υψηλής απόδοσης.

Ευκολία στη Τοποθέτηση
Ευκολία στη Τοποθέτηση

Κάθε παράθυρο στέγης VELUX συνοδεύεται από έναν αναλυτικό οδηγό τοποθέτησης. Ο οδηγός επεξηγεί βήμα προς βήμα τη σωστή εγκατάσταση του παραθύρου ώστε να αποφευχθούν λάθη που μπορούν να οδηγήσουν στην αστοχία του προϊόντος. Σας προτείνουμε ωστόσο η εγκατάσταση του παραθύρου να πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένο συνεργείο.

Παράλληλα η VELUX έχει εφαρμόσει μια σειρά από τροποποιήσεις στην κατασκευή του παραθύρου για να διευκολύνει ακόμη περισσότερο την σωστή εγκατάσταση του.

Τα καλύμματα προσαρμόζονται με ένα κλίκ, κάνοντας την εγκατάσταση του παραθύρου ευκολότερη, γρηγορότερη και ασφαλέστερη.

Το νέο σύστημα Pick&Click καθιστά την εγκατάσταση εσωτερικής ηλιοπροστασίας απλή και ασφαλή διαδικασία.

Φυσικός Αερισμός
Φυσικός Αερισμός

Επιτρέψτε στο φυσικό αέρα να εισέλθει στο σπίτι σας ακόμη και όταν λείπετε ή κοιμάστε χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασφάλεια σας ή τις κακές καιρικές συνθήκες. Απλώς τραβήξτε τη μπάρα ελέγχου στο πάνω μέρος του παραθύρου για να εισέλθει φρέσκος, φιλτραρισμένος αέρας μέσω του ειδικά σχεδιασμένου πτερυγίου εξαερισμού με το παράθυρο να μένει κλειστό και το σπίτι σας ασφαλές.

Το ενσωματωμένο φίλτρο αέρα βελτιώνει το κλίμα στο εσωτερικό της σοφίτας σας ενώ ταυτόχρονα αποτρέπει έντομα και σκόνη να εισέλθουν. Το φίλτρο μπορεί να αφαιρεθεί, να καθαριστεί και να επαναχρησιμοποιηθεί εύκολα ενώ παράλληλα παρέχεται και η δυνατότητα πλήρους αντικατάστασης του.

Ευκολία στη Χρήση
Ευκολία στη Χρήση

Το παράθυρο στέγης Velux άνω άξονα περιστροφής ανοίγει και κλείνει εύκολα χάρη στην εργονομική χειρολαβή στο κάτω μέρος.

Τα ειδικά ελατήρια τριβής παρέχουν άνεση στη χρήση του παραθύρου. Το περιστρεφόμενο φύλλο δύναται να «κλειδώσει» σε τρεις θέσεις 5°, 15° και 30°.

Παράλληλα δύναται να περιστραφεί πλήρως έως και 180° (επί του κεντρικού άξονα) με χρήση της άνω μπάρας ελέγχου παρέχοντας ευκολία στον καθαρισμό τους εξωτερικού κουφώματος

Technical Characteristics

configurable product
10ετής εργοστασιακή εγγύηση
προϊόν άριστη ποιότητας
εξαιρετική ηχομόνωση
ασυναγώνιστη στεγάνωση
επιλογές φινιρίσματος