Μπαλκόνι Στέγης VELUX

Ask for quote
from 2300,00€
price exlc. tax
2852,00€
price including tax
In stock
SKU
velux-balcony
More Information
Κατασκευαστής
VELUX
Κατάλληλο για:
Θερμές- Μονωμένες Στέγες
Απαιτούμενη Κλίση Στέγης
35°<φ<53°
Εργοστασιακή Εγγύηση
10 χρόνια εγγύηση

Το μπαλκόνι στέγης της VELUX προσφέρει σε κάθε σοφίτα μια θέση στον ήλιο. Αυτό το μοναδικό σύστημα παραθύρων σας επιτρέπει να απολαμβάνετε το φυσικό φως σε συνδυασμό με μια υπέροχη πανοραμική θέα. Απλό στη χρήση του, ανοίγοντας το άνω πλαίσιο και πιέζοντας το κάτω προς τα έξω δημιουργείτε ένα μπαλκόνι στη στέγη σας.

Write Your Own Review
You're reviewing:Μπαλκόνι Στέγης VELUX
Your Rating
διανομή σε Ελλάδα & Κύπρο
τηλεφωνικές παραγγελίες
υπηρεσία click&collect
Compare Wishlist Ask for quote
Γνωρίστε την Apple των Παραθύρων Στέγης
1 2 3
1 / 3
Πανοραμική Θέα & Φυσικός Φωτισμός

Το μπαλκόνι στέγης VELUX CABRIO® σας επιτρέπει να απολαμβάνετε φυσικό φωτισμό και πανοραμική θέα χωρίς περιορισμούς. Το μπαλκόνι στέγης VELUX αποτελείται από 2 κινούμενα μέρη που ανοίγουν προς τα έξω προσφέροντας ευελιξία και μη καταλαμβάνοντας χώρο από το εσωτερικό της στέγη σας.

2 / 3
Λειτουργία Μπαλκονιού Στέγης Velux

Το επάνω μέρος του μπαλκονιού στέγης VELUX ανοίγει προς τα έξω με το παράθυρο να περιστρέφεται προς τον άνω άξονα επιτρέποντας σας να απολαύσετε απρόσκοπτη πανοραμική θέα. Το κάτω μέρος ξεδιπλώνει κινούμενο και αυτό προς τα έξω ενώ δημιουργεί ένα μπαλκόνι με πλευρικές κατακόρυφες μπάρες προστασίας και εμπρόσθιο προστατευτικό τζάμι.

3 / 3
Κουρτίνες Ηλιοπροστασίας

Συμπληρώστε το παράθυρο οροφής VELUX με κουρτινάκια ηλιοπροστασίας VELUX. Οι κουρτίνες VELUX προσφέρουν αποτελεσματική προστασία από τον ήλιο και προστασία από τη θερμότητα για κάθε ανάγκη. Επιλέξτε ανάμεσα σε εξωτερικές ή εσωτερικές κουρτίνες 

10- ετής Εργοστασιακή Εγγύηση Velux
10- ετής Εργοστασιακή Εγγύηση Velux

Επί σχεδόν 70 χρόνια, η VELUX σχεδιάζει και κατασκευάζει παράθυρα στέγης ώστε να αντέχουν στις πιο ακραίες συνθήκες χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα. Τα παράθυρα στέγης VELUX ελέγχονται επιμελώς σε εργαστήρια προσομοίωσης των πιο ακραίων καιρικών συνθηκών. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα παράθυρα στέγης VELUX θα εξακολουθήσουν να σας προσφέρουν χαρά για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Φυσικός Αερισμός
Φυσικός Αερισμός

Επιτρέψτε στο φυσικό αέρα να εισέλθει στο σπίτι σας ακόμη και όταν λείπετε ή κοιμάστε χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασφάλεια σας ή τις κακές καιρικές συνθήκες. Απλώς τραβήξτε τη μπάρα ελέγχου στο πάνω μέρος του παραθύρου για να εισέλθει φρέσκος, φιλτραρισμένος αέρας μέσω του ειδικά σχεδιασμένου πτερυγίου εξαερισμού με το παράθυρο να μένει κλειστό και το σπίτι σας ασφαλές.

Το ενσωματωμένο φίλτρο αέρα βελτιώνει το κλίμα στο εσωτερικό της σοφίτας σας ενώ ταυτόχρονα αποτρέπει έντομα και σκόνη να εισέλθουν. Το φίλτρο μπορεί να αφαιρεθεί, να καθαριστεί και να επαναχρησιμοποιηθεί εύκολα.

Έξτρα Φυσικός Φωτισμός & Πανοραμική Θέα
Έξτρα Φυσικός Φωτισμός & Πανοραμική Θέα

Το μπαλκόνι στέγης VELUX σας δίνει τη δυνατότητα οπτικής σύνδεση επιτρέποντας στο φυσικό φωτισμό να εισέλθει στο εσωτερικό σας ενώ παράλληλα προσφέρει φυσική σύνδεση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Το παράθυρο ανοίγει προς τα έξω περιστρεφόμενο προς τον άνω άξονα επιτρέποντας σας να απολαύσετε απρόσκοπτη πανοραμική θέα.

Εξοικονόμηση Ενέργειας
Εξοικονόμηση Ενέργειας

Ζήστε την εμπειρία μιας πιο άνετης σοφίτας ενώ παράλληλα εξοικονομείτε χρήματα από τους λογαριασμούς ρεύματος και πετρελαίου χάρη στη τεχνολογία VELUX ThermoTechnologyTM. Τα παράθυρα στέγης VELUX κατασκευάζονται από υψηλής απόδοσης καινοτόμα υλικά παρέχοντας έτσι άριστη θερμομόνωση και στεγάνωση. Η τεχνολογία ThermoTechnologyTM της VELUX περιλαμβάνει εσωτερικό και εξωτερικό πλαίσιο από 100% ανακυκλώσιμο μονωτικό υλικό EPS υψηλής απόδοσης.

Technical Characteristics

configurable product
10ετής εργοστασιακή εγγύηση
προϊόν άριστη ποιότητας
εξαιρετική ηχομόνωση
ασυναγώνιστη στεγάνωση
επιλογές φινιρίσματος