Φεγγίτης Στέγης VELUX Velta

Ask for quote
from 99,00€
price exlc. tax
122,76€
price including tax
In stock
SKU
Φεγγίτης Στέγης VELUX Velta
More Information
Κατασκευαστής
VELUX
Κατάλληλο για:
Ψυχρές- Μη μονωμένες Στέγες

Οι φεγγίτες στέγης VELUX VLT αποτελούν εξαιρετική επιλογή για έξοδο στέγης σε μη μονωμένες ακατοίκητες σοφίτες. Παρέχουν άπλετο φωτισμό και αερισμό με δυνατότητα κλειδώματος σε 3 θέσεις μέσω του ενσωματωμένου αποστάτη στο κάτω ή στο πλευρικό μέρος του πλαισίου (ανάλογα με τον τύπο που θα επιλέξετε).

Οι φεγγίτες στέγης VELUX VLT παραδίδονται με ενσωματωμένα πρέκια. Το εξωτερικό πλαίσιο είναι καλυμμένο με μέταλλο και κατά συνέπεια δεν απαιτείται συντήρηση. Το εσωτερικό πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από σκανδιναβικό πεύκο και επενδεδυμένο εξωτερικά από αλουμίνιο. Η υάλωση γίνεται με μονωτική μονάδα διπλού υαλοπίνακα.

Write Your Own Review
You're reviewing:Φεγγίτης Στέγης VELUX Velta
Your Rating
διανομή σε Ελλάδα & Κύπρο
τηλεφωνικές παραγγελίες
υπηρεσία click&collect
Compare Wishlist Ask for quote
Απαιτούμενη Κλίση Στέγης
Απαιτούμενη Κλίση Στέγης

Κατάλληλο για στέγες με κλίση 20-60 μοίρες για τις διαστάσεις 45x73cm, 48x90cm και 20-45 μοίρες για την διάσταση 85x85cm.

2- ετής Εργοστασιακή Εγγύηση VELUX
2- ετής Εργοστασιακή Εγγύηση VELUX

Επί σχεδόν 70 χρόνια, η VELUX σχεδιάζει και κατασκευάζει παράθυρα στέγης ώστε να αντέχουν στις πιο ακραίες συνθήκες χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα. Τα παράθυρα στέγης VELUX ελέγχονται επιμελώς σε εργαστήρια προσομοίωσης των πιο ακραίων καιρικών συνθηκών. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα παράθυρα στέγης VELUX θα εξακολουθήσουν να σας προσφέρουν χαρά για τα επόμενα χρόνια.

Φυσικός Αερισμός
Φυσικός Αερισμός

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για εξαερισμό. Παρέχει τη δυνατότητα κλειδώματος σε 3 θέσεις μέσω του ενσωματωμένου αποστάτη στο κάτω ή στο πλευρικό μέρος του πλαισίου ενώ παράλληλα δύναται η περιστροφή έως και 90°.

Technical Characteristics

configurable product
ευρωπαϊκό προϊόν