Σκάλες

Info

Ξύλινες και μεταλλικές σκάλες οροφής OMAN από τη Δομικά Πασίση Α.Ε. Ο εργονομικός σχεδιασμός, η ευκολία στη χρήση και την τοποθέτηση στο ταβάνι σας καθιστούν τις σκάλες οροφής ΟΜΑΝ την ιδανική λύση για αποθηκευτικούς χώρους, σοφίτες και πατάρια.

Η εφαρμογή μιας σκάλας οροφής στην σοφίτα σας, σας δίνει πρόσβαση σε extra αποθηκευτικό χώρο με άνετο και ασφαλή τρόπο χωρίς την ανάγκη δραστικών μετατροπών στη διαρρύθμιση του σπιτιού σας. Η σωστή επιλογή μιας σκάλας οροφής εξαρτάται από κριτήρια όπως το πόσο χώρο διαθέτετε, πόσο συχνά σκοπεύετε να χρησιμοποιείτε την σκάλα οροφής καθώς και καθαρά αισθητικά κριτήρια.

Θυμηθείτε: συνίσταται η εφαρμογή σκάλας οροφής για την πρόσβαση σε μη κατοικήσιμους χώρους όπως αποθηκευτικούς χώρους. Στην περίπτωση κατοικήσιμης σοφίτας θα πρέπει να εγκαταστήσετε μια μόνιμη σκάλα σύμφωνη με τους σχετικούς οικοδομικούς κανονισμούς.

Κάθε σκάλα οροφής έχει διαφορετική φέρουσα ικανότητα. Όταν εξετάζετε το μέγιστο επιτρεπόμενο φορτίο που αναγράφεται στις προδιαγραφές του κατασκευαστή της σκάλας θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας πρόσθετους παράγοντες όπως το αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε την σοφίτα σας ως αποθηκευτικό χώρο και αν σκοπεύετε να μεταφέρετε κιβώτια σε αυτήν. Βεβαιωθείτε ότι η σκάλα που θα επιλέξετε μπορεί να καλύψει το πρόσθετο βάρος με ασφάλεια.

Πτυσσόμενες σκάλες οροφής:
Αποτελούν τον πιο διαδεδομένο τύπο σκάλας οροφής. Ιδιαίτερα πρακτική, απλή στην τοποθέτηση και στη χρήση. Ο βαθμοφόρος της σκάλας αναδιπλώνεται σε τρία κομμάτια που αποθηκεύονται ακριβώς πάνω από την καταπακτή εξοικονομώντας χώρο. Μια πτυσσόμενη σκάλα οροφής καλής ποιότητας συνοδεύεται από ξύλινο περιμετρικό τελάρο που είναι έτοιμο να εφαρμοστή στο άνοιγμα του παταριού σας, καθώς και από καπάκι καταπακτής.

Θετικά:
Εύκολη στην τοποθέτηση.
Ολοκληρωμένη λύση.
Οικονομική λύση.
Εξοικονόμηση Χώρου.
Εύκολη Επισκευή / Συντήρηση.

Products
View as Grid List

3 Items

per page
Set Descending Direction
 1. Ξύλινη Σκάλα Οροφής OMAN
  Ξύλινη Σκάλα Οροφής OMAN
  configurable product
  from 145,00€
  price exlc. tax
  179,80€
  price including tax
 2. Μεταλλική Σκάλα Οροφής OMAN
  Μεταλλική Σκάλα Οροφής OMAN
  configurable product
  from 195,00€
  price exlc. tax
  241,80€
  price including tax
 3. Sale Σταθερή Εσωτερική Σκάλα Εξοικονόμησης Χώρου Twister
  Σταθερή Εσωτερική Σκάλα Εξοικονόμησης Χώρου Twister
  from 443,50€
  price exlc. tax
  from 549,94€
  price including tax
  489,00€
  price excl. tax
  606,36€
  price including tax
Products
View as Grid List

3 Items

per page
Set Descending Direction
Can't find what you are looking for?